Pålsboda vårdcentral AB söker distriktssköterskor/sjuksköterskor

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Hör gärna av dig!

Arbetstider: mån-fre 08-17. Alla helgdagar ledigt.
Tillträde: efter överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: efter överenskommelse.

Vi är en liten vårdcentral som drivs i privat regi men med avtal med Region Örebro län. Vi är en arbetsgrupp på ca 15 personer som värnar om att tillsammans kunna ge våra patienter vård av högsta kvalitet och ett synnerligen gott bemötande. Du som vill arbeta hos oss bör vara flexibel och prestigelös, arbetsvillig och nyfiken på att hitta bra lösningar på allehanda situationer som dyker upp.

Vill du vara med i vårt arbetslag och skapa en nära, lättillgänglig och god vård för våra patienter? Välkommen in med din ansökan!
Rekryteringsprocessen pågår fortlöpande och möjlighet till omgående tillträde så vänta inte med att höra av dig till oss vid intresse.

Många vittnar om att vid denna vårdcentral sker arbetet på ett sätt som skiljer sig från andra. Det gäller även arbetsfördelningen. Orsaken är att vi är en liten vårdcentral.


Att arbeta hos oss

Vi har i högsta grad team-arbete där gemenskap och samhörighet är stor och man hjälper varandra. Stämningen är familjär. I arbetet är det en inbyggd återkoppling vilket stimulerar lärandet. Det är inte yrkeskategorin som bestämmer vem som skall göra vad utan reell kompetens är styrande.

Arbetsfördelningen är individanpassad och ansvarsfördelningen tydlig. Man omfördelar och samarbetar vid arbetstoppar och sätter alltid patienten i centrum. Vid samrådsmöte varje månad löser vi gemensamt nya problem som uppkommit.

Arbetsmiljön är mycket hemtrevlig. Sommartid tar vi gemensam paus i parken utanför vårdcentralen i skydd av våra skotska rododendronbuskage.


Vi söker kontinuerligt efter:

Allmänläkare