Lise Ohlin är ny verksamhetschef för Pålsboda vårdcentral AB. Hon tillträdde sin tjänst den 14 oktober 2022. Lise kommer närmast från Kumla kommun där hon arbetat som projekt- och processledare på Socialförvaltningen. Lise har tidigare arbetat främst som chef inom äldreomsorgen både på operativ och strategisk nivå. Per Hemberg är fortsatt ägare för Pålsboda vårdcentral AB men Lise ansvarar nu för driften av verksamheten framledes.

Det känns spännande och roligt att få kliva in i rollen som ny verksamhetschef och det är med ödmjukhet jag tar mig an rollen efter Per Hemberg som drivit vårdcentralen under många år. Jag ser oss som en viktig aktör för våra medborgare och en viktig samhällsfunktion. Hittills har jag fått ett mycket fint mottagande av den kompetenta arbetsgrupp som finns på plats och ser fram emot att lära känna och utveckla vår vårdcentral, säger Lise Ohlin.

Pålsboda vårdcentral AB hälsar Lise välkommen till ett spännande arbete. Att vara verksamhetschef hos oss innebär att man enbart har styrelsen över sig. Undertecknad kommer tillsvidare att vara medicinskt ansvarig vid vårdcentralen, hälsar Per Hemberg.

 

Foto; Henrik Östensson